20180428 164755

Er werd nog lang nagesproken over de zware belssures van Chiel, Ruud en Glodimir.

De wedstrijd van Olympia 2 tegen Sparta 30 werd dan toch nog gespeeld op 28 april. Veel spelers hadden andere verplichtingen of waren afgereisd naar Newcastle U.K. Maar Olympia zou Olympia niet zijn als er niet een elftal op de been gebracht kon worden. Vanuit de A jeugd, het eerste, het derde en het vijfde werden totaal 7 spelers geleend.

We begonnen goed, de bal ging lekker rond. Toch was het Sparta dat in de 16 minuut na een slordigheidje bij ons achterin wist te scoren. 0-1. Ruud en Tim hadden tot op dat moment geen kind aan de Sparta aanvallers gehad. Thieu en Bram deden het goed op de backposities. Good Old Jeremy en Robin hadden het middenveld redelijk onder controle. Ron en Steven brachten veel loopvermogen en liepen zo veel gaatjes dicht. Chiel en Gladie kregen weinig kansen tot in de 35 ste minuut. Een prachtige aanval van de Olympianen werd fraai door Chiel afgerond. 1-1. Op dat moment meer dan verdiend. Ruud was toen al met een hamstring blessure van het veld en vervangen door Lars. Nog voor rust komt Sparta op 1-2.

Niet veel later slaat het noodlot toe. Twee zware blessures in 30 seconden. Glodimir scheurt zijn achillispees af en wordt per brancard van het veld gedragen. Op dit moment zit hij in het gips en volgende week wordt waarschijnlijk een operatie uitgevoerd. Chiel gaat eraf met een gescheurde enkelband. Ook voor hem lijkt het einde seizoen. Jorik L en Teun komen erin. 10 minuten na rust Job komt er in voor Bram.  Direct na de rust lijkt sparta de wedstrijd in het slot te gooien door de 1-3 te scoren na een snelle uitbraak. Toch rechten we nog onze rug. Komen via een terechte penalty terug tot 2-3. Robin schiet de bal feilloos in de rechteronderhoek. Even is het nog spannend. Toch is het weer Sparta dat afstand neemt. 2-4. In de slotfase opnieuw een terecht gegeven strafschop en 3-4. Dit keer schiet Robin de bal snoeihard in de linker bovenhoek. Nog twee minuten. Helaas geen kans meer geen punten wel drie forse blessures. Sterkte Ruud , Chiel en vooral Glodimir! En alle huursoldaten dank jullie voor jullie inzet en spel.

 

 

Stand Olympia 2

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode