boeimeer

Patje, Ruudje en Chielemans 3x een goal en 3 punten voor Tweede.

Eindelijk weer 3 punten voor Olympia 2! Dik verdiend.Tegen Boeimeer 2 uit Breda.Uit met 1 doelpunt verschil verloren. 2- 1. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Deze competitie is spannend. Iedereen kan van iedereen winnen. Dus wij vandaag van Boeimeer 2. Ook vandaag was het billenknijpen. Eerst een luxeprobleem oplossen. We hebben 19 fitte spelers daar waar we er maar 16 op het formulier mogen zetten. Spelers gaan naar 1 en Olympia 5.

We starten met een sterke basis. 4 man achterin, 2 ervoor, 3 daarom heen en Pasta Patje in de spits. We beginnen sterk. Patje heeft de 1-0 op zijn fluwelen rechter voetje in de 15de minuut. Helaas geen goal. Zijn moment komt nog. Boeimeer weet als eerste te scoren. Ivar schat een hoge bal verkeerd in. De wind speelde hem parten. Neemt niet weg dat hij zich terugknokte in het duel maar het moest afleggen tegen de geslepen spits van Boeimeer die de bal fraai vrijmaakte en Freekie Vogels, onze prima stand-in goalie van de jeugd, wist te verschalken. 0-1. 39ste minuut. Nog voor rust wist Pasta Patje de stand gelijk te trekken. Na een verdedigende blunder van Boeimeer wist hij wel raad met dit cadeautje. BAM laag in de hoek. 1-1 en Patje naar de hoekvlag. Iedereen er achteraan. (behalve Carl) Rust 1-1. Evenwicht. Op dat moment terecht.

In de rust komt Pjotr erbij voor de hardwerkende Thieu. Het Tweede drukt, geeft gas, sluit Boeimeer op, maar komt wel op achterstand. Nonchelant uitverdedigen en een felle Boeimeer spits zorgen al in de 48 ste minuut voor een nieuwe achterstand. Hoewel Steven zich meer dan manmoedig in het duel voor de goal gooide kon hij niet voorkomen dat hij het hoofd moest buigen voor de instormende Boeimeer spits. Op het digitaal wedstrijdformulier staat code O. G. Own Goal. 1-2. Het duurde niet lang voordat Captain Ruud zijn ploeg op sleeptouw nam. Hij gaf het goede voorbeeld! In de 52 ste minuut snoeide Ruud de bal snoeihard in de touwen. 2-2. Verdiend! Ruudje liep niet naar de cornervlag maar wist dat er meer inzat. Door! En hoe. Tomas en Chiel komen erbij. Meer druk, meer overwicht, en een overtal. Boeimeer heeft maar 1 wissel en er zijn er 2 af met een gevalletje hamstring. Van onze kant het signaal nog meer gas te geven. Chielemans weet in de 90 ste minuut + 2 de verdiende winnende te maken. RAMBAM! 3-2 laag in de hoek. Nog 2 spannende minuten maar deze overwinning smaakt zoet. Helemaal als ons eerste ook van Merlijn wint. 

boeimeer1

 Captain Ruudje ging voorop in de strijd! 

Stand Olympia 2

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode