made1

Het Tweede start met een sterke beginopstelling en een goede voorbereiding.

Het Tweede heeft de 90 minuten tegen Madese Boys niet uit kunnen spelen. De wedstrijd werd halverwege de tweede helft gestaakt.

Bij staken denk je al snel aan een ernstige blessure of aan een zeer ruwe en harde wedstrijd. Geen van beide was aan de orde. Het was een sportieve wedstrijd waarin Olympia 2 al snel op achterstand kwam. Een enorme domper. Zeker als je in overweging neemt dat bij winst we een plaats op zouden schuiven op de ranglijst en Madese Boys een plaats zou zakken.Na 1 minuut had de tegenstander de bal al in het netje liggen. Daar gaan onze voornemens om scherp te beginnen. Na een kwartier krijgen we via een penalty, terecht toegekend wegens hands, een kans om gelijk te komen. Chiel schiet onverbiddelijk hard raak. 1-1. Een aantal spelers van Madese Boys kon maar moeilijk accepteren dat de bal op de stip ging en hadden er vanaf dat moment in hun beleving een tegenstander bij nl. de scheidsrechter. 

Nog voor rust neemt het tumult richting de scheidrechter toe. Na een lastig te verdedigen corner laat jeugdkeeper Freek de bal los die voor de voeten valt van een speler uit Made. Die haalt uit en raakt daarbij Elroy op hoofd en hand. Scheidrechter heeft geen handsbal waargenomen. Heel Made schreeuwt nu om een strafschop en wijst naar de andere kant waar die wel gegeven werd. De wedstrijd wordt even stilgelegd om de gemoederen te bedaren aan Madese zijde. Uiteindelijk wordt de bal op de stip gelegd en scoort Made de 2-1. De rust breekt aan. Bij Olympia groeit het geloof dat we deze pot over de streep gaan trekken. We zijn gewoon sterker en Made stopt meer energie in de scheidsrechter dan in de wedstrijd. Op elke beslissing van de scheids kwam wel commentaar. Wij houden ons hoofd erbij. Thieu en Chiel krijgen kansen na de rust maar het is Leroy die een prima vrije schop op de rand van de 16 binnenkant paal inschiet. Onhoudbaar voor de Madese goalie. 2-2 en wat een goal! Als even later een tweede speler van Made een gele kaart krijgt en er wederom een stortvloed aan protest volgt vindt de scheidsrechter het wel genoeg en fluit af. Geen afkoelingsperiode maar gestaakt. Dat is jammer want met ons veldoverwicht hadden we met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid 3 punten uit deze pot kunnen halen. Het is nu afwachten wat er gaat gebeuren. De bal ligt bij de knvb.

made

Stand Olympia 2

 

Periodestanden

1e periode

 

2e periode

 

3e periode