gunners1

Weinig reden tot lachen op de bank in de tweede helft.

Wedstrijden kun je winnen, wedstrijden kun je verliezen en je kunt gelijk spelen. Vandaag werd door Olympia 2 verloren in Breda van The Gunners 2. 5-0. Kansloos. Dat kan gebeuren.

Vandaag echter was dat helemaal niet nodig geweest. Een slappe bedoeling, geen beleving, nauwelijks inzet, geen duelkracht, geen gif en dus geen punten, zo simpel is het dan ook. Hadden we excuses? Nee natuurlijk niet. We hadden 16 fitte spelers op het formulier. Alleen Jorik en Tomas ontbraken wegens blessures. De inzet op de training was meer dan goed geweest de afgelopen week. Met vertrouwen richting Breda.

Op de training zien we alleen maar groei en ontwikkeling bij het jeugdige tweede. De vertaling naar de wedstrijd op zaterdag lukte vandaag niet. Dat is enorm jammer. Vandaag kregen we les in efficientie, inzet, duelkracht en teamspirit van de blauw-witten uit de Haagse Beemden. Voor rust liepen de Bredanaars vrij simpel weg naar een 2-0 voorsprong. Twee doelpunten die gemakkelijk werden gemaakt,  een uit een rebound nadat Wouter de bal met een uiterste inspanning kon keren en een goal uit een afstandsschot net onder de lat. Beide momenten leken onnodig als wij net wat feller en alerter waren geweest. In de rust werd er gewisseld. Beide backs beleven achter in de kleedkamer. Sven en Steven kwamen erbij. Dat leek goed uit te pakken. In de eerste 20 minuten van de tweede helft leken we meer grip te krijgen en hadden we regelmatig balbezit. Echte kansen werden niet gecreeerd maar de wedstrijd voelde meer in evenwicht. De linies sloten beter aan zowel in balbezit als bij balverlies. We waren meer een team in die minuten.  Tot de 3-0 een einde maakte aan het groeiende geloof in een echte wedstrijd bij het jeugdige tweede. Daarna zakte we verder weg en wist The Gunners nog 2 x te scoren. 5-0. Dat doet pijn. 3 gespeeld 3 punten 12 doelpunten tegen en 4 voor. Er is nog veel werk te verzetten voor het team en de begeleiders. Gelukkig is de competitie nog lang en komen er nog genoeg kansen om in de wedstrijden te laten zien wat op de training wel mogelijk is.  

warming

Warming up 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode