download

De voorbereiding op deze wedstrijd verliep door verschillende oorzaken rommelig. Misschien wel hierdoor was de start van de wedstrijd niet scherp en stond de 1-0 achterstand door een te korte terugspeelbal al snel op het scorebord.
Hierna kwam Olympia meer in de wedstrijd en uit de eerste de beste aanval was het Thieu die de bal uiteindelijk via de kluts meekreeg en in de lange hoek schoot.
Alle goede voornemens konden weer snel de ijskast in, want binnen 10 minuten stond het 3-1 voor Merlijn. Ook deze goals werden door Olympia zelf weggegeven. Al moet gezegd worden dat de 3e goal goed werd ingeschoten.


Er werd vaak snel balverlies geleden en uit één van deze situaties kon de linksbuiten van Merlijn doorbreken en de bal laag bij de vrijstaande spits krijgen. Dit betekende zelfs een 4-1 ruststand.
Doordat in de 2e helft de ruimtes altijd wat groter worden kwam Olympia meer aan voetballen toe, maar dit leidde niet tot kansen. Alhoewel Merlijn minder aan de bal was, creëerden ze juist wel meer mogelijkheden. Door goed keeperswerk van Wouter werd maar één van deze kansen gepromoveerd tot doelpunt. Dit betekende de 5-1 eindstand.

Stand Olympia 2

 

 

Periodestanden

1e periode

 

 

2e periode

 

 

3e periode