Olympia 3

20190209 154001

Na de wedstrijd ons eerste aanmoedigen.

Na een lange winterstop werd er dan eindelijk weer om de punten gespeeld. Willem II kwam op bezoek. Een goede ploeg met veel routine binnen de gelederen. De uitwedstrijd was een hele goede van onze kant. In Tilburg hadden we gewonnen.

Indelingen          Olympia 60 3     res 5 e klasse 22  vernr bb-jh-83q

Vereniging          elftal      plaats                       telefoonnummer        tijd

Olympia                  3       Dongen                        0162316734          14.30

dennisbergkamp
Het heeft even geduurd, maar was druk in de weer om bij Ajax de boel op de rit te zetten en na vandaag is dat prima gelukt, 4-0 gewonnen van NAC, dus appeltje eitje, op naar kampioenschap!
Tijd om toch weer even terug te komen om mijn roots weer even meer glans te geven bij Olympia 3.
Olympia 3 moest optreden tegen titelkandidaat Bavel 4, uit immers verloren met 5-3.
Met net genoeg mensen was de start was de start niet al te best.
Jaap en Dilles stonden koud in het veld, hadden het druk met de toekomst van Olympia, maar de ervaring leert dat dat niet uitmaakt.
Opstellingkje van Harry, zelf niet fit, maar uitstekende vlaggenist,
Jaap verdedigde het doel, achterin, Crispijn, Antonio, Michael en Robin, middenveld bestond uit Davis, Bob, Dilles en Melvin, voorin Tahir en Matiz, die regelmatig wisselde met onze Justin van 4 en Matiz.
De wedstrijd begon op een glad veld, maar dat mocht de pret niet drukken.
Bavel begon of ze de wereldtitel gingen pakken, dus met veel druk naar voren en na een 15 minuten was het al 2-0 voor Bavel, de eerste goal viel , tja dat laat ik even zoals het is, want dat weet ik niet meer, maar de 2e was via een voorzet en de goede man raakte de bal totaal verkeerd op zijn scheenbeen en met een lob, ging de bal via de kleine vingertoppen van Jaap net in de goal. Olympia was totaal overrompeld, maar niet getreurd, met een aantal ouwe rotten in het veld werd er toch verder gespeeld en dat liep uit op een vrije trap, circa 20 meter van het doel van Bavel.
Ik neem die bal riep Dilles tegen Bob en schiet hem erin, nou wie hard roept…..maar de bal verdween in de kruising, keeper genageld, niet aan de paal gelukkig.
1-2, Olympia putte hier hoop uit en zette wat druk naar voren, met een aantal scherpe aanvallen. Tahir miste een kans na een mooie bal van Dilles.
Het was nu Olympia op jacht naar de gelijkmaker.
Een diepe bal op Dilles, die ging door maar verloor de bal. Maar door toch druk te zetten en de tegenstander moeilijk te maken, paste de tegenstander precies bij Dilles in de voet en die deed wat hij moest doen, 2-2 in de touwen rammen.
Bavel was totaal verrast, maar niet lang, aftrap, pass naar voren en boem 2-3…wat is dit nu…
Olympia begon weer van voor af aan, maar dat duurde niet lang, want nu was het via de zijkant met Melvin die net iedereen voor stelletje natte kranten had uitgemaakt zelf, die als natte krant als een speer de diepte in werd gespeeld en een prima voorzet gaf op Tahir, die nu wel netjes af ronde, prima goal.3-3
Het werd nog gekker, Tahir wist nog net voor de rust 4-3 te maken, vraag me niet alle details, want die ben ik kwijt. Sorry voor alle hard werkende andere jongens, want die verdienen het ook zeker.
Achterin, Antonio, Michael, Robin en Crispijn, stonden prima, werkten keihard en gingen geen duel opzij, prima hoor.
Tevens de ruststand.
Na de thee zou het erg moeilijk gaan worden dacht men bij Olympia, omdat conditie misschien parten ging spelen.
Olympia begon wel scherp, beter dan Bavel.
Het was ook Tahir die net na rust alleen op de keeper afging. Wat hij de eerste helft moest doen, keeper uitspelen, moest hij nu net niet doen maar in uiterste hoekje prikken, maar ja zo is voetbal, momenten. Tahir wilde voorbij de keeper maar de keeper pikte de bal van zijn voet.
Michael kreeg nog een kans, maar die werd gepareerd door de keeper, jammer.
Maar Bavel kreeg enorme kansen, bal van de lijn door de goed keepende Jaap, de mannen van Bavel snapte niet dat hij alle ballen had…Vooroordeeltje?
Prima Jaap, respect, zeker van die onmogelijke reddingen. Fouten maakt iedereen.
De druk werd groter, Crispijn die de bal voor de lijn moest weg rossen, bal op de paal via via, Dilles die de bal weg moest schoppen, etc…zo ging het maar door.
Het zou eerder 4-4 worden zou je denken, maar via Matiz en Bob, werd de bal perfect voorgegeven door Bob.
Bij de 2e paal stond Justin, die perfect de bal met het hoofd in het doel kreeg, prima goal, 5-3….
Met nog 20 minuten werd het toch zwaar voor de Olympianen, ballen wegschieten, tegenstander opvangen..etc., voetballen kwam men niet meer aan toe.
10 minuten voor het eind kwam een schot op Jaap, die met 2 benen genageld stond, de bal ketste op zijn benen en de Bavel speler wist er raad mee, 5-4.
Jammer Jaap, kan ook gebeuren.
De druk werd nog groter, er moest met man en macht worden verdedigd, iedereen werkte keihard, maar helaas was het toch net voor tijd dat een speler van Bavel niet werd aangepakt en met een puntertje de bal langs Jaap kreeg…5-5.
Wat een wedstrijd, nu was het puntje koesteren en dat werd dan ook gedaan.
Iedereen heeft keihard gestreden, pluim voor allemaal en zo hoort het.
Dat ik niet iedereen kan benoemen wil niet zeggen dat ik die moet vergeten.
Prima gasten en graag tot een volgende keer, beloof niks.
Groeten
Dennis Bergkamp.

Het heeft even geduurd, maar was druk in de weer om bij Ajax de boel op de rit te zetten en na vandaag is dat prima gelukt, 4-0 gewonnen van NAC, dus appeltje eitje, op naar kampioenschap!
Tijd om toch weer even terug te komen om mijn roots weer even meer glans te geven bij Olympia 3.
Olympia 3 moest optreden tegen titelkandidaat Bavel 4, uit immers verloren met 5-3.Met net genoeg mensen was de start was de start niet al te best.Jaap en Dilles stonden koud in het veld, hadden het druk met de toekomst van Olympia, maar de ervaring leert dat dat niet uitmaakt.
Opstellingkje van Harry, zelf niet fit, maar uitstekende vlaggenist,Jaap verdedigde het doel, achterin, Crispijn, Antonio, Michael en Robin, middenveld bestond uit Davis, Bob, Dilles en Melvin, voorin Tahir en Matiz, die regelmatig wisselde met onze Justin van 4 en Matiz.

 

 

Voor Olympia'60 3 onderstaand het schema op basis van de speeldagenkalender KNVB, het derde is ingedeeld in Zaterdag reserve (B-cat.) 5e klasse 22.

Woensdag

10-aug

training 3e/4e/vet.  20.00
Woensdag

17-aug

training 3e/4e/vet.  20.00
Zaterdag

20-aug

Olympia'60 3 - Nordea 2 17:00 uur
Woensdag

24-aug

training 3e/4e/vet.  20.00
Zaterdag

27-aug

SC Olympus 3 - Olympia'60 3 14:30 uur
Woensdag

31-aug

training 3e/4e/vet.  20.00
Donderdag

1-sep

sv Capelle 4 - Olympia'60 3 18.30 uur
Zaterdag 

3-sep

aanvang competitie alle teams