De dinsdagavond voor de wedstrijd van zaterdag tegen NEO 3 nog een klinkende overwinning tegen dezelfde tegenstander. Opvallend; de vier doelpunten van Rappe Ronnie. Olympia 4 met een iets andere opstelling dan dinsdagavond maar dat was ook bij NEO het geval.

En 4 begon goed aan de wedstrijd met goed verzorgd spel werden er toch wel een aantal kansen gecreerd. Helaas was Rappe Ronnie er niet bij om ze af te maken en dat was terug te zien aan het scoreverloop. Na ongeveer een half uur spelen was het gelukkig Rappe Peewee die wel tot scoren kon komen. Jammer genoeg voor Olympia zakte het spel vervolgens als een kaartenhuis in elkaar. Dat resulteerde 5 minuten voor rust voor de gelijkmaker van NEO na zwak uitverdedigen van Olympia. Ruststand 1-1.

 

Olympia ging na rust op zoek naar een verdiende treffer. Olympia had het betere van het spel wat ook in aardige kansen omgezet werd maar niet tot een doelpunt. Armando, de gelegenheidskeeper had toch nog enkele goede reddingen moeten brengen en had daar zelfs zijn pink voor nodig die vervolgens nog even de verkeerde kant op stond. Na dit als een echte Bruce Willis/Rambo/Dolf Lundgren weer  zelf op zijn plaats gezet te hebben kon hij helaas niet voorkomen dat "Plukske" van NEO net voor tijd de winnende binnen schoot. 1-2, een onterechte uitslag na 90 minuten waar een aantal Olympianen toch nog de gehele middag "ziek" van waren.

 

Tot volgende week.