Met een elftal aan geblesseerde en zieke spelers stonden we zaterdag met 10 man in de kleedkamer. Albert bracht uitkomst en zo stonden we toch met 11 man op het veld. Albert is zo'n jongen die met z'n Olympia-tenue aan slaapt en je dus 5 minuten voor de aftrap nog rustig kunt bellen. 2 minuten later staat hij dan met natte haartjes op het veld. Soms gaat ie ook met natte haartjes naar huis maar dan is ie in de sloot gereden. Onmisbaar voor Olympia en nu dus ook voor het 4e.

Nu het 4e hofleverancier is geworden van het 2e moesten we naarstig op zoek naar nieuwe spelers. Onze eigen Balotelli bracht uitkomst en wist enkele vrienden over te halen.

Voor wie het niet weet; we hebben sinds dit seizoen Wessel in ons elftal. Een jongen die met veel lawaai binnenkwam vanuit Oosterhout, de snelste rechtsback van Olympia is en als keeper bijna een fenomeen. Doelpalen testen met zijn voorhoofd is zijn tweede natuur. Zo'n type. Afgelopen zaterdag stortte hij met leeuwenmoed zich verschillende malen voor en op de tegenstander met maar één doel; De bal tegenhouden. Volgens sommigen was hij de Man of the match afgelopen week.

 

Met minder tamtam sloot enkele weken geleden Tom bij ons aan. Zaterdag speelde hij z'n tweede wedstrijd. Samen met zijn maatje Balotelli voorin scoorde hij meteen 2 keer, zonder zelf te juichen... alsof het heel normaal is dat je 2x scoort. Zijn aandeel groeit nu al per wedstrijd.

Justin 'Balotelli' zelf is al een seizoen bij 4 maar wennen doet het nog steeds niet. Hij toont veel gelijkenissen met de echte Mario. Met enige regelmaat is hij op vrijdagavond tot in de late uurtjes te vinden op het verkeerde feest met het verkeerde drankje en verkeerde vrouwen om zich heen. Om vervolgens de volgende dag doodleuk een paar keer te scoren, te veel bananen in de rust te eten, daar weer last van krijgt en dan wanhopig op zoek moet naar water omdat ie 'uitgedroogd' is. Buitenspel lopen en veel scoren tegen SCO.  Dat zijn zijn grootste talenten. Daarom kunnen we bij 4 niet meer zonder hem. 

De wedstrijd tegen Irene'58 verliep voorspoedig, voor de rust wisten we 3 keer te scoren. Na rust scoorde Irene nog 1 keer.

 

Hans