Olympia 5

 20190119 160104

Winterstop, geen wedstrijden, gezellige Kersttijd, Oud en Nieuw. Alles leuk en aardig , maar er wordt NIET gevoetbald….
En daarin herken je de echte liefhebbers. Bij hen is een weekend pas geslaagd als er ook gevoetbald is. Waar vind je dan de über-liefhebbers? Juist! Bij de veteranen.

blessures

Natuurlijk wekelijks zichtbaar aanwezig, meestal in de kantine. Sportief gezien gaat het redelijk tot goed. Een keurige middenmoter met negen punten uit zeven wedstrijden. Verloren van kampioenskandidaten NEO’25 en v.v. Dongen. Al zou er tegen de laatste minimaal gelijk gespeeld zijn indien (bij aanvang seizoen nog) selectiespits Sander daar niet mee had gespeeld.

JurgendeWit

De spoeling was maar dunnekes vandaag. De opeenvolgende wedstrijdreeks gaat haar tol heffen door blessures (beterschap allemaal). En ook de periode van de weekendjes weg is aangebroken (veel plezier allemaal). Toch nog 13 man bij elkaar kunnen schrapen. Hieronder ook Jurgen de Wit. Jurgen had al bijna een jaar niet gevoetbald en wilde weer graag beginnen. En eerlijk als hij is, was het nu pas mooi weer genoeg voor een debuut.

hans20170325

Voor de wedstrijd worden altijd hilarische momenten besproken. Bijvoorbeeld van John die op de reis naar zijn wintersportbestemming benzine tankte i.p.v. diesel. Hij vond bij het afrekenen de prijs best hoog. Een sputterende motor was het overtuigende bewijs voor de verkeerde brandstof. John kennende is dit afgedaan met “Vervelend, we maken er nog een leuke reis van..”. Geen enkel vloekje na 4,5 uur vertraging.

Veteranen web

Twee maanden niet voetballen en trainen. En dan een uitwedstrijd bij het Oosterhoutse TSC. Dan is het op voorhand duidelijk dat het niet makkelijk gaat worden. TSC is een prima team waar continu nieuwe aanwas de gelederen komt versterken en oud -gedienden vervangt. Een proces wat bij Olympia ook noodzakelijk lijkt. De gemiddelde leeftijd van de huidige spelersgroep is 48,59035 om precies te zijn.