Training

Op welke dagen traint de jeugd?

Klik hier voor het actuele schema. Meer informatie via je teamleiding

Op welke dagen trainen de Senioren?

Zie hier het actuele schema seizoen 2023-2024. Meer informatie via je teamleiding

Hoe kan ik trainer worden?

Olympia ’60 werkt met vrijwilligers en doet voor de invulling van de rol van jeugdtrainers en -leiders een vriendelijk maar dringend beroep op familie, oudere leden of overige geïnteresseerden.. Uiteraard wordt er gezorgd voor begeleiding vanuit de vereniging en is er eventueel mogelijkheid tot het volgen van een KNVB cursus. Neem contact op tcjeugd@olympia60.nl voor meer informatie. 

Hoe weet ik dat een wedstrijd of training is afgelast?

De velden zijn soms a.g.v. de weersomstandigheden niet bespeelbaar. Dit kan zelfs op het laatste moment nog beslist worden. Daarom communiceert Olympia’60 hierover op de snelst mogelijke manier via de Telegram App. Word lid van de groep Olympia’60 Afgelastingen en je krijgt automatisch bericht indien er trainingen of wedstrijden zijn afgelast. Klik hier voor meer informatie over Telegram.

Lidmaatschap

Hoe kan ik lid worden van Olympia'60?

Leuk als je lid wil worden van onze vereniging. Op de homepage staat een directe link naar het digitale aanmeldformulier. Weet dat 15 juni de peildatum is voor de samenstelling van de nieuwe teams voor het komende seizoen. Bij aanmelding na die datum wordt gekeken of er plaats is in een team. 

Wat moet ik weten als ik lid word van Olympia'60

De belangrijkste informatie hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Lees het eens rustig door. 

Vanaf welke leeftijd kan ik / mijn kind lid worden van Olympia'60?

Vanaf 4 jaar kun je lid worden van Olympia’60. Je traint dan 1x per week en als je er klaar voor bent is er op zaterdagochtend een wedstrijd. 

Kan mijn kind een proeftraining volgen?

Ja, daar zijn altijd mogelijkheden voor. Neem contact op met de de juiste leeftijdscoördinator om hierover een afspraak te maken. 

Ik wil me afmelden. Hoe kan dat?

Afmelden doe je door een mail te sturen naar ledenadministratie@olympia60.nl . Weet dat je jaarlijks de contributieverplichting aangaat voor een heel seizoen. Dus bij tussentijds afmelden betaal je nog wel de contributie tot het einde van het lopende voetbalseizoen. Daarbij wordt de peildatum van 30 juni gehanteerd.

Hoe kom ik aan een Olympia'60 Clubcard ?

Olympia’60 is cashless en daarom kan er alleen digitaal betaald worden. Een Olympia’60 clubcard is ideaal om snel en veilig te betalen en op te waarderen. Lees hier hoe je een gratis clubcard kunt aanvragen. 

Wanneer heb ik een spelerspas nodig en hoe pas ik de foto aan?

Ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder (dus vanaf categorie JO13) is verplicht een geldige spelerspas te hebben.
Deze digitale spelerspas moet een (pas)foto bevatten waarop de speler duidelijk herkenbaar is.
Als de scheidsrechter de speler op basis van de foto niet kan herkennen, loop je het grote risico dat je niet kunt deelnemen aan wedstrijden.
Pas dit zo snel mogelijk aan en zorg dus op tijd voor een foto waarop jij alleen staat afgebeeld en duidelijk herkend kunt worden.

Spelers (en ouders/verzorgers van kinderen jonger dan 16 jaar) kunnen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app een foto koppelen aan de digitale spelerspas.
De huidige foto wijzigen kan nog tot 1 november aanstaande. Mocht je er zelf niet uitkomen. Een teammanager kan via de wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen.
Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s wijzigen.

Materiaal en Tenues

Hoe kom ik aan een Olympia'60 tenue?

Olympia’60 kent een kledingfonds waaruit alle tenues worden besteld en geleverd.
Voor jeugdleden geldt dat ze via de teamleiding een volledig tenue ontvangen (shirt, broek, kousen). Deze komen in eigen beheer (ook zelf wassen). Aan het einde van het seizoen wordt het tenue weer volledig ingeleverd.
Voor seniorenleden wordt een volledige set voor een team aan de teamleiding verstrekt. Deze dienen aan het einde van het seizoen weer volledig te worden ingeleverd.
Teamleiders kunnen de tenues verkrijgen via materiaalbeheer (André/Ron)

Ik heb schade aan tenue of ben iets kwijt ?

Bij kapotte shirts, broeken of kousen kan dit gemeld worden bij materiaalbeheer. Bij inlevering van een kapot kledingstuk wordt een nieuwe uitgegeven.
Bij verlies wordt tegen betaling een nieuw kledingstuk geleverd (Broek 10 EUR, kousen 7,50 EUR, Shirt  35 EUR).
Dit geldt tevens voor de teamsets van de senioren indien deze incompleet wordt ingeleverd.

Hoe moet ik mijn Olympiashirt wassen?

In het shirt is een wasvoorschrift opgenomen. Algemeen advies vanuit Robey Sportsware is om in principe te wassen op 30 graden en de shirts binnenste buiten te draaien om de logo’s het mooiste te houden.
Niet in de droger. Het materiaal is zogenaamd “quick dry”. Droger is over het algemeen een “kleding-killer”.

Hoe werkt het scorebord bij Olympia'60?

Vrijwilligers

Ik wil graag vrijwilliger worden bij Olympia'60

Olympia’60 draait op de bereidwilligheid van ouders en vrijwilligers. Fijn als iedereen zijn of haar steentje hier aan kan bijdragen. Er is altijd wel iets te doen. Zie hier de lijst met vacatures. Hopelijk zit er iets tussen waar jij Olympia’60 mee kunt helpen. Ook als je zelf hierover een idee hebt horen we dat graag. Spreek een bestuurs- of commissielid aan of mail naar info@olympia60.nl 

Wat is de "shift"

Om te zorgen dat de wedstrijddag goed kan starten en eindigen is nog extra hulp nodig. Daarvoor is de Shift in het leven geroepen. Ieder team helpt met 3 of 4 personen enkele keren per seizoen mee om alles klaar te zetten of weer op te ruimen. 1 keer per seizoenshelft moeten ouders en/of spelers even de handen uit de mouwen steken. De rest van de zaterdagen staat alles netjes voor je klaar. Dit zijn de gevraagde taken.

Planning Shift voor resterende deel seizoen 2023-2024

6-apr

8-2

18+1

13-apr

11-2

5

20-apr

10-3

2

11-mei

13-4

15-2

18-mei

10-1

6

Sponsoring

Ik wil graag sponsor worden van Olympia'60

Ook voor Olympia’60 is sponsoring een belangrijke inkomstenbron. Kom in contact met de sponsorcommissie om je te laten informeren over de diverse mogelijkheden. En heb je tip of ander een leuk idee?  Laat het de sponsorcommissie weten.

Ik wil graag een team sponsoren

Eén keer in de drie jaar worden vanuit het kledingfonds nieuwe tenues aangeschaft waar dan shirtsponsors bij worden gezocht.
Wil je een team voorzien van bijvoorbeeld trainingspakken of tassen is dit natuurlijk mogelijk. Dit soort zaken regelen we vanuit de sponsorcommissie samen met onze kledingpartners Robey Sportswear en Intersport Oosterhout.
Neem  hiervoor contact op met de sponsorcommissie om je te laten informeren over de diverse mogelijkheden.

Kantine

Wat zijn de openingstijden van de kantine ?

Ma t/m wo  18:00 – 20:00 uur
Donderdag  18:00 – 24:00 uur
Vrijdag gesloten
Zaterdag       8:30 – 21:00 uur
Zondag gesloten

Ik heb een vraag m.b.t. de kantine

Spreek  de kantinebeheerder (Patrick Siemons) aan of mail naar kantinezaken@olympia60.nl 

Vereniging algemeen

Heeft de vereniging statuten ?

Ja, die vind je hier 

Waar vind ik het huishoudelijk regelement?

Ja, die vind je hier 

Waar vind ik het bestuursregelement?

Ja, die vind je hier 

Waar vind ik het beleidsplan?

Ja, die vind je hier 

Waar vind ik de privacy verklaring?

Ja, die vind je hier 

Kleedkamerbeleid bij Olympia'60

Diversen

Wat dien ik als teamleider met het digitaal Wedstrijdformulier te doen?

Je kunt in de WedstrijdzakenApp per wedstrijd aangeven welke leden de wedstrijd spelen. Zie deze link van de KNVB voor meer informatie.

Ik wil graag iets (laten) plaatsen op de website of Social Media?

Naast de website is Olympia’60 actief op Facebook, Twitter, Instagram en Telegram.
Als je een bijdrage hebt, kun je die mailen naar pr@olympia60.nl. Wil je structureel bijdragen kunnen posten?  Wil je een teampagina mee helpen onderhouden? Of heb je regelmatig leuke verslagen en/of foto’s?
Dan kunnen we een account voor je aanmaken. Stuur ook hiervoor een bericht naar pr@olympia60.nl.
M.b.t. de bijdragen houden we het uiteraard netjes en houden we rekening met de privacy van personen.

Zichtbaarheid in app en op verjaardagskalender

In het administratiesysteem Sportlink is de status van je zichtbaarheid ingesteld. Dit kan zijn ‘normaal’, ‘beperkt’ of ‘afgeschermd’. De instelling heeft effect op de weergave in de voetbal;.nl app maar bijvoorbeeld ook op de verjaardagskalender op de website en ClubTV. 
Lees hier wat dit betekent en hoe je dit kunt aanpassen.

Ik heb een vraag over de Grote Clubactie?

De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor Olympia’60. Fijn dat er altijd met veel enthousiasme (super)loten worden ge- en verkocht. De coördinatie is in handen van Ilse en Ilona. Zij zijn te bereiken via gca@olympa60.nl 

Voetbal.nl (app). Wat is dat en hoe registreer ik?

Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. In de app kun je ook je profielfoto plaatsen of aanpassen en de zichtbaarheid instellen (m.b.t. privacy).   Klik hier om te download en je te registeren.

Ik zou graag een evenement willen organiseren. Kan dat?

Altijd leuk om extra zaken te organiseren. Neem contact op met evenementen@olympia60.nl.
Meer info

Er staat een fout bij (de antwoorden van ) de FAQ.

Dat is vervelend. We proberen zo actueel en accuraat mogelijk te zijn. Soms zijn zaken nieuw of intussen veranderd. Fijn dat je het hebt opgemerkt. Stuur een bericht naar pr@olympia60.nl zodat dit gecorrigeerd kan worden. 

Mijn vraag staat er niet bij?

Dat is vervelend. Heb je bij ‘bestuur’ en de ‘commissies’ gekeken wie je daar wellicht het beste voor kunt aanspreken?
Je kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen naar info@olympia60.nl