Lid worden

Wil je lid worden van Olympia’60?

Dat vinden wij natuurlijk hartstikke gaaf. Aanmelden kan digitaal: Vul het formulier in via deze link. Hier wordt gevraagd de benodigde gegevens in te vullen. Eventuele bijzonderheden kunnen gemeld worden in het opmerkingenveld. Met het invullen van dit digitale formulier ga je akkoord met automatische incasso van de contributie.

Na het invullen ontvang je direct een e-mail met je inschrijvingsgegevens. Ouders/verzorgers van jeugdleden ontvangen een bevestigingsmail met een link om de aanmelding te bevestigen. Na verwerking verstuurt de ledenadministratie een mail met aanvullende informatie.

Klik hier voor diverse aanvullende, praktische informatie over Olympia’60.

Indeling

Als speler/speelster word je ingeschreven bij Olympia ‘60 en de KNVB. Zodra jouw inschrijving is geaccepteerd door de KNVB en je vanaf JO-12 ook een spelerspas hebt, ben je speelgerechtigd.
Vanaf dat moment ben je ook aanvullend verzekerd voor eventuele letsels of schades overeenkomstig de verzekeringsvoorwaarden van de KNVB. De ledenadministratie geeft de gegevens van jou door aan de coördinator van de jeugdteams, de lagere elftallen of de selectie 1+2. Via hem/haar word je geïnformeerd over jouw teamindeling.

Spelerspassen

Vanaf JO12 mag je alleen uitkomen in wedstrijden als je in bezit bent van een digitale spelerspas.

Daarvoor wordt gebruik gemaakt van de KNVB-Wedstrijdzaken-app. De app is verkrijgbaar voor IOS en Android in Appstore en Playstore. De app moet je downloaden op je mobiel. Je maakt een account aan met een eigen, unieke e-mailadres. Dit e-mailadres moet exact overeenkomen met het mailadres dat geregistreerd staat bij club en KNVB.De foto voor je spelerspas kan je daarna zelf uploaden.

Kledingfonds

Via de contributie betaal je mee voor het kledingfonds. Vanuit dit fonds wordt voor wedstrijdkleding gezorgd.

Contributie

De maandelijkse contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene ledenvergadering. De contributie wordt automatisch per kwartaal geïnd.

Per 1/1/2020 Maand Kwartaal
Jeugd      14,00     42,00
Volwassenen      19,00     57,00
Rustende leden       8,00     24,00

Voor actieve leden is het het bedrag incl. bijdrage kledingfonds. Voor seniorenleden is het bedrag incl. bijdrage wasgeld.

Olympia ’60 wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt binnen de vereniging. Gezamenlijk doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.

Wijzigingen

Wijzigingen van adres, telefoon en foto kunnen leden vanaf 16 jaar zelf regelen via de Wedstrijdzaken-app. Bij leden jonger dan 16 jaar kunnen personen die als “ouder/verzorger 1” zijn geregistreerd dit aanpassen via hun eigen wedstrijdzaken app. Wijziging van je rekeningnummer kan alleen schriftelijk, dus ook per mail, worden doorgeven aan de ledenadministratie.

Afmelden

Afmelden als lid kan alleen per mail (ledenadministratie@olympia60.nl). Wanneer het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar wordt beëindigd, blijft de contributie voor het gehele jaar verschuldigd. Peildatum is 1 juli.

Agenda

Jeugdclinic 10-4
Bestuursvergadering 12-4

Jarigen