Technische Commissie

Technische Commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Paul Verstijnen

Voorzitter
Lagere elftallen senioren

Jeroen Timmermans  

JO17-JO19

Mark van Dongen

JO11-JO15

Sander Wijsen

JO7-JO10

Pim Hekkens

Algemeen lid
Devie de Ronde

1e en 2e elftal senioren

Patrick Pruijssen

1e en 2e elftal senioren

Ad Kragten

Secretaris

MarkVorthoren

Keepertrainer Rob Roovers heeft er voor gekozen om volgend seizoen aan de slag te gaan bij zijn oude liefde, de selectie bij vv Dongen. Olympia'60 dankt Rob voor zijn enthousiaste inzet en wenst Rob veel succes en plezier bij de geelblauwen. 

cursus
We zijn van start met de eerste avond om onze trainers te ondersteunen. Jan van de KNVB heeft vanavond de leiding en de jeugd van de JO9 is aanwezig voor de praktijk oefeningen.Bedankt voor jullie aanwezigheid. Succes allemaal
#AllemaalOlympia

sanderwijsen

Wij hebben Sander Wijsen bereid gevonden om toe te treden tot de Technische Commissie. Hiermee zijn wij weer compleet. Sander zal vanuit de TC zich gaan bezig houden met de zorg en (voetbal) ontwikkeling van onze jongste Jeugd de JO 7 t/m JO 10. Wij heten hem van harte welkom en wensen hem veel voldoening bij zijn werkzaamheden.
De Technische Commissie.

Olympia ’60 is voor het seizoen 2020 -2021 op zoek naar een Hoofdtrainer voor het 1e elftal. Ons eerste elftal speelt in de 4e klasse zaterdag en traint op dinsdagavond en donderdagavond. Olympia ’60 streeft ernaar om een belangrijk deel van de spelers zelf te hebben opgeleid.