JO17

Wij zij op zoek naar iemand die de Technische Commissie wil komen versterken met als aandachtsgebied de JO-17 en JO- 19.

Als Lid van de Technische Commissie werk je in een team dat verantwoordelijk is voor het technische beleid binnen de vereniging en de samenstelling van de teams. Belangrijk is dus dat je beschikt over een voetbal achtergrond en zicht hebt/krijgt op de kwaliteiten van de spelers binnen jouw aandachtsgebied. Daarvoor bezoek je regelmatig de wedstrijden en trainingen van de teams en voert overleg met de trainers.

Als Technische Commissie zijn wij onlangs gestart met een werkwijze waarbij wij als team verantwoordelijk zijn voor zowel de jeugd als de senioren. Deze werkwijze heeft een groot aantal uitdagingen in zich waarbij wij ernaar streven het niveau van de ontwikkeling van onze spelers te verhogen en daardoor mede het sportplezier te bevorderen.

Wil jij ook deel uitmaken van dit team of heb je misschien interesse neem dan contact met ons op en laat je voorlichten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet niet dat een vereniging alleen kan bestaan met de hulp van vrijwilligers.
Wie wil zich inzetten voor de Jeugd? Is tenslotte onze toekomst.