De Technische Commissie is er in geslaagd om de vacature bij ons 2e senioren elftal voor de aanvang van het seizoen weer in te vullen. Door de selectiecommissie is uiteindelijk de keuze gevallen op Wil-ton Sebens.

Deze 31 jarige oud voetballer zal in samenwerking met de TC en de Hoofdtrainer leiding gaan geven aan ons 2e team. Wil-ton heeft al kennis gemaakt met de selectie en kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. Wij verwachten dat hij snel zal worden opgenomen binnen onze vereniging en wensen hem heel veel succes, maar vooral plezier toe bij zijn werkzaamheden.

Het doet ons heel veel genoegen om u ook te kunnen melden dat de vacature voor keeperstrainer is ingevuld. Wij hebben Rob Roovers bereid gevonden onze keepers te gaan trainen. Rob heeft deel uitgemaakt van de selectie van vv Dongen en heeft een schat aan ervaring opgebouwd als keeper. Hij zal zijn kennis over gaan dragen aan onze keepers die hiervan zeker de vruchten zullen gaan plukken. Ook Rob van harte welkom binnen onze vereniging.

 

De Technische Commissie.