Dongen, 12 december 2011

Onderstaande mededeling is verzonden naar alle trainers en coaches van onze jeugdafdeling. Mocht er bij de verzending iets zijn misgegaan en u heeft per abuis geen uitnodiging ontvangen dan kunt u uiteraard ook op deze uitnodiging reageren.

Beste trainer en coach van Olympia ’60,

Iedere week zet jij je meerdere malen belangeloos in om onze jeugdleden de kunst van het voetballen bij te brengen. Olympia ’60 waardeert dit ten zeerste en wil jullie dan ook ondersteunen waar mogelijk.

Om jullie deze ondersteuning te bieden is de technische commissie druk bezig om een opleidingsplan op te stellen.
Als eerste onderdeel van het opleidingsplan bieden wij een jullie een basiscursus aan in samenwerking met de K.N.V.B.
Deze cursus “Jeugd Voetbal Trainer en Coach” (JVTC) wordt gegeven door een docent van de K.N.V.B. aan groepen van maximaal 20 personen. Indeling zal op basis van loting gebeuren. We hopen in de winterstop of net erna te kunnen starten.

Wat kun je verwachten?
In vier bijeenkomsten krijgen je praktische en theoretische kennis over het trainen en coachen van een jeugdteam en de omgang met jonge voetballers. Vier avonden, op onze eigen club en op instapniveau. Dat maakt de drempel lager en hopen we dat je meedoet.
Door het scholen van jullie als trainers, die veelal bij lagere jeugdteams aan de slag zijn, wordt het algehele niveau van het jeugdvoetbal omhoog geschroefd. En we hopen dat het meer ambitie aanwakkert bij zowel jeugdleden als bij jou.
Eventueel kun je daarna doorstromen naar de opleiding Pupillentrainer of Juniorentrainer.

Wat verwachten wij van jou?
Gemotiveerde inzet, als je je opgeeft en je bent ingeloot voor deze cursus dat je ook alle sessies aanwezig bent.

Geef je op voor 24 december via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Met sportieve groet,
Namens de technische commissie


Pim Hekkens