Selectie2020 2021

Terwijl de hele voetbalwereld stil ligt door het Covid-19 virus wordt er achter de schermen volop gebouwd aan het komende seizoen.

Doordat de JO-19 in zijn geheel overkomt, is er besloten om vanaf het nieuwe seizoen een 3e elftal toe te voegen aan de selectie.
Om iedereen op de hoogte te houden van de recente ontwikkelingen omtrent deze selectie willen wij als TC hierbij een kleine tussentijdse update geven.

Voor ons eerste elftal kunnen wij melden dat onder de spelers alleen Bryan Weistra (stopt) en Stephan Kragten (studie) onze club gaan verlaten. Wij betreuren dit uiteraard ten zeerste maar respecteren hun keuze. Uiteraard blijft de deur altijd open staan!
De staf van ons eerste elftal ondergaat wel een serieuze metamorfose. Zowel hooftrainer Frans Ceton als assistent trainer Hans de Rooij hebben aangegeven te zullen stoppen. Zoals eerder vermeld zal de taak van hoofdtrainer in het nieuwe seizoen worden ingevuld door Mo Duzgun, nu nog hoofdtrainer van RFC. We zijn er inmiddels ook in geslaagd een assistent trainer aan te stellen die de taken van Hans de Rooij zal gaan overnemen. Het betreft Nicky van Boxtel. Nicky kwam jarenlang uit voor ons eerste elftal en is dus geen onbekende voor velen van ons. Momenteel is Nicky ook de assistent van Mo Duzgun bij RFC. Beide heren zijn erg enthousiast en staan te popelen om aan de slag te gaan bij Olympia’60. Wij wensen hun dan ook veel plezier en succes toe bij onze club.
De verdere staf zal bestaan uit teammanager René Vermeulen, leider Corné Vereggen en verzorger Jesse Verduijn. De enthousiaste vlaggers Geert van den Bogert, Koen Severijns en Dilles Chabot maken het plaatje rond.
Uiteraard gaan wij alles in het werk stellen om Hans, Frans, Bryan en Stephan een waardig afscheid te gunnen als de tijd het weer toelaat, dit hebben ze meer dan verdiend!

Voor het tweede elftal geldt dat alleen Marijn Vogels (werk) stopt als actief voetballer. Langdurig geblesseerden Freek Vermeulen en Carl Stolk sluiten na lang uit de roulatie te zijn geweest weer aan. Hoofdtrainer Wil-ton kan in het nieuwe seizoen wederom beschikken over assistent Jeremy Elias en leider Ad Vermeulen.
Er wordt voor dit team nog gezocht naar een enthousiaste vlagger en een verzorger voor de zaterdagen. Mocht je iemand kennen die één van deze taken wel ziet zitten schroom dan niet en laat hem/haar contact opnemen met de TC.

Het 3e elftal zal tijdens de voorbereiding net als het eerste en tweede vorm gaan krijgen. Als TC zijn we verheugd te mogen mededelen dat we een enthousiaste trainer en leider kunnen presenteren voor dit gloednieuwe selectieteam. Anton Mols heeft toegezegd dit een mooie uitdaging te vinden en zal als trainer aan de slag gaan met aan zijn zijde leider Paul Versteijnen. In onze ogen een ijzersterk team van ras Olympianen!

Als algemene informatie hebben wij ook nog wat te melden.
Rob Roovers legt zijn taak neer als keeperstrainer en keert terug naar zijn oude liefde VV. Dongen. Wij bedanken Rob voor zijn prima trainingen en loyaliteit en wensen hem tevens een mooie toekomst toe bij zijn nieuwe club!
Ook voor Rob hebben we een prima vervanger gevonden en aangesteld. Oud keeper van Olympia 1 Mark Vorthoren keert terug bij onze club en zal vanaf het nieuwe seizoen de keeperstrainingen gaan leiden. Wij zijn blij met zijn terugkeer en wensen Mark dan ook heel veel plezier en succes toe bij Olympia’60!

Wij zijn ook trots dat we inmiddels drie nieuwe spelers kunnen introduceren.
Jimmy Baarh (TSC), Jim Swanen (Be Ready) en Osman Aslan (RFC) komen onze selectie versterken. Wij wensen ook deze spelers een hele mooie tijd en veel succes toe bij onze club!


Tot slot zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste keeper die onze selectieteams wil komen versterken. Jjongens die geïnteresseerd zijn, kunnen altijd contact opnemen met de TC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) !


In de tussentijd,
Stay healthy and fit!!


Namens de TC, Patrick en Devie