Voorzitter a.i.

 AdKragten

Ad Kragten 

 

Contactinformatie
Secretaris

 JeroenTimmermans

Contactinformatie
Penningmeester

 MarkTempelaars20191004

Mark Tempelaars

Contactinformatie
Wedstrijdsecretaris

 MauriceMaas

Maurice Maas

Contactinformatie
Jeugdvoorzitter

 RolfRombouts

Rolf Rombouts

Contactinformatie
Accommodatie

 Vacature

Contactinformatie
PR & Sponsorcommissie

 RobvdMeijdenberg

Rob van den Meijdenberg

Contactinformatie
Technische zaken 

Vacature

Contactinformatie

Statuten v.v. Olympia'60

Huishoudelijk reglement v.v. Olympia'60

Bestuursreglement Clubhuis v.v. Olympia'60 

 

Olympia'60 heeft gekozen voor een opzet waarin een dagelijks bestuur (DB) beslissingsbevoegdheid heeft. Dit dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, secretaris en penningmeester. Onder het DB zijn diverse commissies geformeerd die de dagelijkse, operationele zaken behartigen.

Jeugdcommissie: Deze commissie is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdafdeling. Olympia is een dynamische vereniging met veel jeugdspelers. Hiervoor moet veel geregeld worden; trainers, velden, tenues, vervoer etc.. De jeugdcommissie bestaat uit de diverse leeftijdscoördinatoren, voorzitter en secretaris. De voetbaltechnische ondersteuning wordt door de jeugdcoördinator beheerd. 

Ledenadministratie: Afmelden, aanmelden en adreswijzigingen melden. Hiervoor is één direct aanspreekpunt (meer info).

Evenementen: binnen Olympia een zeer belangrijk onderdeel. Het bestuurt beheert de evenementenkalender van alle activiteiten en evenementen buiten het ‘normale' voetbal om. Ieder evenement wordt door een aantal leden opgepakt. Heb je ideeën voor een evenement of wil je zelf iets organiseren? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Per seizoen zijn er voor zowel de jeugd als de senioren verschillende activiteiten (meer info).

Commissie PR: Bij Olympia gebeurt van alles. Olympia vindt het prettig als deze zaken niet alleen bij de eigen leden bekend is, maar ook bij andere geïnteresseerden. Deze publiciteit is in de vorm van wedstrijdverslagen van het eerste elftal in plaatselijke en regionale kranten. Het programma en de uitslagen worden wekelijks in de plaatselijke krant vermeld. Deze website en social media (Facebook en Twitter) zijn onderdeel van de activiteiten van deze commissie.

Sponsorcommissie: Geen enkele vereniging kan zonder sponsoring. Olympia is altijd actief bezig met bestaande sponsors. Daarnaast is Olympia altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Voor elke manier van sponsoring zijn legio mogelijkheden. De sponsorcommissie zorgt ervoor dat dit in juiste banen loopt (meer info).

Technische commissie: Trainers, leiders, (nieuwe) spelers, materiaal etc. Allerlei zaken op voetbalgebied die in orde moeten zijn om tot prestaties te komen. Olympia heeft met de technische commissie een orgaan wat deze en omliggende zaken regelt en in de gaten houdt. Deze commissie is hiermee een buffer tussen selectie en bestuur.

Kantinecommissie: Om ervoor te zorgen dat ook in het clubhuis alles gesmeerd loopt is er een kantinecommissie. Financiële zaken, inkoop, personeel zijn hierbij natuurlijk de belangrijkste zaken.

Wedstrijdcommissie: Zaterdags worden er door teams van onze vereniging vele wedstrijden gespeeld. Iedereen die betrokken is bij die wedstrijden wil weten waar en hoe laat er gespeeld moet worden. Als het nodig wordt de planning van de wedstrijden aangepast.

Arbitragecommissie: Iedere voetbalwedstrijd heeft een scheidsrechter nodig. Onze vereniging streeft naar voldoende en goed opgeleide scheidsrechters. De arbitragecommissie speelt daar een belangrijke rol in (meer info).

Kijk hier om te zien welke personen verantwoordelijk zijn voor de diverse commissies.